Ihanaa kun tulit tutustumaan Teatteri Neliapilaan. Uudet sivumme löytyvät osoitteesta:

maanantai 25. maaliskuuta 2013

Huomenna mennään taas!!!

Mahtavaa! Lopultakin saimme siihen yhteen mummorooliin näyttelijän.
On kyllä mietitty päämme puhki. Yhtäkkiä vain Pirjo kekkasi, että kuka hommaan sopisi.

Viime viikolla oli hiukan angstia ainakin ohjaajalla kun jotenkin tuntuu, että oma ajatus junnaa, replojen osaaminen junnaa ja kaikki junnaa. Lavasteita suunniteltiin ja kyllä on sanottava, että se lisää kummasti luovuutta kun mennään mikkihiiribudjetilla.

Lupasin käsiohjelman Erkille markkinointimateriaaliksi maaliskuun loppuun...reilusti vielä aikaa...melkein viikko. Ehtii ehtii.

Huomenna tempaistaan viimeiset 8 kohtausta ja sitten jäädään pääsiäsen viettoon. Huhtikuuta pukkaa päälle ja alkaa kalenterin viikot näyttää vähiltä. Kyllä siitä hyvä tulee, porukalla kun tehdään!2 kommenttia:

 1. Viime kerralla oli mullakin aika vaimeat fiilikset. Mutta pitää saada tuo musaprokkis käyntiin niin eiköhän fiilis siitä nouse. Ohjelman oppiminen vain teettää... No, pääsiäinen tulossa.

  VastaaPoista
 2. Hei Kulttuuriapilalaiset
  Näytelmän harjoitukset ovat päässeet nyt kunnolla vauhtiin. Ohjaaja (Niina) sai viimeisissä harjoituksissa Acktionia aikaa ja draamaa alkaa syntyä.
  Ensi-ilta on (3.8.). Näytösten päivämäärät on päätetty ja tulevat tähän plogiin pikaisesti (Niina). Ensi-iltaan vielä paljon aikaa mutta, on syytä kääntyä kaikkien Kulttuuriapilalaisten puoleen. Näytöksissä tarvitsemme näyttelijöiden lisäksi lipunmyyjiä, järjestelijöitä ja roudareita. Katsopa päivämääriä ja mieti voisitko osallistua jonkun näytöksen järjestelytehtäviin. Tästä on tosi iso hyöty näytöksen valmistumiseen. Ilmoita vaikka Niinalle itsellesi sopivia ajankohtia.
  Toisakseen, kun pian tiedämme esitysajankohdat, niin pannaanpa henkilökohtainen verkosto käyttöön ja kerrotaan näytelmästä. Tämä on tärkeä foorumi tiedottamisessa, sillä henkilökohtaista kontaktia ei voita mikään. Kirjoitti reijo

  VastaaPoista

Kommentoi tai lähetä meille palautetta