Ihanaa kun tulit tutustumaan Teatteri Neliapilaan. Uudet sivumme löytyvät osoitteesta:

maanantai 2. syyskuuta 2013

Kesän 2013 näytelmä on pulkassa

Nyt on sitten viimeinenkin esitys Maikkulan Kartanossa saatu päätökseen. Tänä vuonna ilmat todella suosivat meitä. Kaikissa muissa näytöksissä paitsi Ylikiimingissä paistoi aurinko ja Ylikiimingissä olimme sisällä. JES!

Olen tyytyväinen ja iloinen koko porukan panoksesta tässä yhteisesslä rutistuksessa. Kaikki tehtiin itse! No äänitekniikkaa kyllä hoiti ammattilainen, joka oli kaiken lisäksi ihan huipputyyppi.
 Yhteisöllisyys oli käsin kosketeltavaa; toisista huolehdittiin, lavasteita rakennettiin, koottiin ja roudattiin porukalla, vaatteita etsittiin kuka mistäkin nurkista.

JA YLEISÖ! Joka paikassa saimme nähdä iloisia ilmeitä, nauravia suita ja kuulla hyvää palautetta näytelmästä. Toki rakentavalle kritiikillekin on sijansa ja koetamme ottaa siitä opiksemme seuraavia ponnistuksia silmällä pitäen. Meidän porukassa on niin paljon osaamista että aivan huikaisee. Ja mikä hienointa, että tässä on harrastus, joka yhdistää erilaiset ja eri-ikäiset ihmiset yhteisen asian äärelle eikä titteleillä ei ole väliä. Vain sillä on merkitystä, että saimme tuotoksemme valmiiksi ja esitettäväksi yleisölle. Yhdessä.

En voi muuta kuin olla kiitollinen kaikesta siitä, mitä kulunut kesä on opettanut minulle teatterista, ihmisistä ja ennen kaikkea elämästä. Kiitos Neliapilan porukka: näyttelijät, talkoolaiset, taustavaikuttajat ja ihan kaikki.

Minä autan sinua ja sinä autat minua, yhdessä me onnistumme -mantra on ihan oikeasti totta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi tai lähetä meille palautetta