Ihanaa kun tulit tutustumaan Teatteri Neliapilaan. Uudet sivumme löytyvät osoitteesta:

sunnuntai 2. helmikuuta 2014

Uusi kausi on jo käynnissä

Olemme taas tarttuneet toimeen ja alkaneet ponnistella kohti kesän 2014 haasteita. Näytelmäksi on valittu Heikki Lundin kirjoittama Harmaat Pantterit. Esityksiä tullaan keskittämään kolmeen paikkaan ja esitysajankohtana on elokuu 2014.

Mukana on taas muutamia uusia näyttelijöitä (JEEEEE!!!!) ja toisia aikaisemmin lavalla mukana olleita on vuorostaan talkoiluhommissa muissa kuin näyttelijätehtävissä. Puolen vuoden aikana porukka taas hitsautuu yhteen ja yhdessä saamme varmasti hyvän jutun kasaan. Parasta tässä harrastuksessa on se, että titteleillä, statuksilla, iällä tai ammateilla ei ole mitään merkitystä vaan kaikenlaiset ihmiset saavat yhdessä harrastaa ja puhaltaa yhteen hiileen näytelmän aikaan saamiseksi.

Näytelmä sukeltaa ajankohtaisesti vanhustenhuollon arkeen ja se käsittelee huumorin sävyttämänä vanhustenhuollon kipeitäkin teemoja, joiden ympärillä käytävää keskustelua mediassakin leimaa RESURSSIEN VÄHYYS. Näytelmä on siis hyvin ajankohtainen ja meidän porukalle todella sopiva jo nimensä puolestakin, koska meillähän näitä harmaita panttereita riittää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi tai lähetä meille palautetta